Obrázek dne
P1010017.jpg
Anketa
Kam postavit fotografy?
 
Právě se kouká
Právě připojeni - hostů: 220 
Hlavní stránka

Transbrody 2012 - změna značení

Vážené závodnice, závodníci a příznivci závodu Transbrody,

termín závodu se nám již nezadržitelně blíží a proto bysme vás tímto chtěli upozornit na dvě důležité věci. První je včasné přihlášení on-line, kterým získáte dárek v podobě trička Transbrody 2012, druhá zpráve se týká změny značení závodní tratě.

Od loňského závodu,jsme jednali s vedením Lesů ČR a dospěli k tomu,že v prostorách jimi spravovaných musíme trať přeznačit na jinou než oranžovou barvu. Na výběr jsme měli jen zelenou nebo hnědou, tak jsme se nakonec rozhodli pro zelenou. Oproti oranžové šipce je však hůře viditelná. Mimo prostory Lesů ČR zůstávají oranžové reflexní šipky. Při závodech doplníme zelenou šipku výstražnou červeno-bílou páskou (tzv. mlíkem) a posílíme pořadatelská stanoviště.

Ještě bych se rád zmínil o dětské trati pro kategorii 7 – 11 let. Vybrali jsme ji tak, aby si opravdu každý malý biker zkusil záludnost trati pro dospělé, ale zároveň jsme brali ohled na jejich zkušenosti a věk. Není to okruh kolem hřiště, ale poctivých 5 km závodní trati se vším co k tomu patří včetně pořadatelů, kteří celou trať zabezpečují. Těším se na vaší účast.

Za Záhořanskou kliku, ředitel závodu – Přemysl Vykopal

Aktualizováno (Středa, 05 Září 2012 21:11)

 
Hlavní partner
Banner
Partneři
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Děkujeme našim sponzorům