Obrázek dne
tb1.jpg
Anketa
Kam postavit fotografy?
 
Právě se kouká
Právě připojeni - hostů: 8 
Hlavní stránka

MTB závod TRANSBRODY 2011

11. září 2011 se uskuteční III. ročník MTB závodu TRANSBRODY

Letošní závod bude mít stejnou trať jako v roce 2010, kdy se nám povedlo minimalizovat silniční úseky a teréní úseky udělat atraktivnější. Každopádně na některých místech dojde ještě k vylepšení trati, takže se máte opět na co těšit.

Závodní trať vede v kopcovité krajině převážně po lesních nebo polních štěrkopískových cestách, se zabezpečenými přejezdy asfaltových komunikací. Start z Libře začíná stoupáním na Radlík a přes Kamenná Vrata, Petrov, Zahořanské údolí, Březovou - Oleško, Zvoli, Libeň až do cíle v Libři. Krátká trať měří 25 km a i když  je typ profilu - stoupání - sjezd - stoupání - sjezd, je trať určena širší veřejnosti. Kompletní popis obou tratí a mapu najdete v kategorii Trasa a mapa závodu

Dlouhá trať je náročnější. V 50 km délce přibylo více lesních pasáží, sjezdů a brodů. Celkové převýšení dělá 1017m a má vskutku v sobě mnoho adrenalinu, který čeká na vaše využití. Krátká trať je méně náročná už jenom svou poloviční délkou 25km. Jsou však na ní zajímavé jízdní pasáže, které každého bikera nebo i cyklistu potěší.

Aktualizováno (Pátek, 19 Srpen 2011 18:54)

 
Hlavní partner
Banner
Partneři
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Děkujeme našim sponzorům