Obrázek dne
KLIKA 2008 080.jpg
Anketa
Kam postavit fotografy?
 
Právě se kouká
Právě připojeni - hostů: 219 
Hlavní stránka

Freya Women TRANSBRODY 2010

News - Latest

12. září se uskuteční v Libři u Prahy 0. ročník závodu Freya Women TRANSBRODY 2010, který je součastí 3. ročníku závodu TRANSBRODY.

Nultý ročník čistě ženského závodu, mimo jiné jediného ženského MTB závodu v ČR, nabízí všem ženám jediněčnou možnost zůčastnit se závodu na horských kolech, tak jak to obvykle dělají jejich protějšky. Závod je určen nejen pro profesionálky ale také pro amatérské soutěžící, které jezdí rády v krásné přírodě.

Již není nutné pasivně fandit svým chlapům a čekat na ně v cíli. Vyměnte si jednou své pozice, pojeďte s námi a nechte partnera fandit. Případně ho přihlašte na dlouhou trať a zdílejte endorfiny v cíli společně.

Trať vede v kopcovité krajině, převážně po lesních nebo polních cestách, není moc náročná, měří jenom 25 km, je v profilu stoupání – sjezd – stoupání – sjezd. Start je v Libři u Prahy, kde obdržíte mapu. Na trase jsou krásná místa, která Vám i přes námahu vyčarují úsměv na tváři. Ručíme za dokonalý zážitek.

Ve startu/cíli závodu budete mít možnost otestovat sportovní podprsenku Freya Active, která patří mezi nejoblíbenejší a nejlepší sportovní podprsenky na světě.

Více na www.braexpert.cz, www.chillichoco.cz

Aktualizováno (Středa, 16 Červen 2010 21:07)

 
Hlavní partner
Banner
Partneři
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Děkujeme našim sponzorům